2015. december 13., vasárnap

Baconos őzgerinc sült újragondolva hallal! Karácsony estére is ajánlom!

Az alap recept nem változott, csak a pulykamellet hallal helyettesítsük. Legjobb hozzá a harcsa, de mindenképp valamilyen filé, mert szálka nem lehet benne. Szerintem még azok is megkóstolják akik nem szeretik a halat.
Nagyon különleges lett a hallal. Az ízesítésnél annyit változtattam hogy megszórtam egy kevés fehér borssal.
Ha még különlegesebbé szeretnénk tenni akkor ne őzgerinc formában süssük, hanem kuglóf formában és akkor egy koszorú alakú ételt kapunk, amit úgy tálalhatunk hogy a köretet a közepébe halmozzuk.
Az alaprecept itt található:
http://giudittakonyha.blogspot.hu/2009/06/pulykamell-ozgerincben-sutve.html

Halas koszorú

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti